Üdvözöljük Magyarország leglátogatottabb nyugdíj blog oldalán. Segítünk Önnek eligazodni a nyugdíj világában!

Nyugdíj, nyugdíjkorhatár, nyugdíjkalkulátor

Nyugdíj-ígéretek: Olvasóink véleménye!

2017. június 13. - Nyugdíj Orsolya

  Kíváncsi, hogy Önhöz hasonlóan vagy esetleg eltérően látják-e a nyugdíj-ígéreteket mások? Most megtudhatja!

  Előző bejegyzéseink egyikében, kértük kedves Olvasóinkat, hogy szavazatukkal fejezzék ki véleményüket a nyugdíj ígéretekkel kapcsolatban. 

nyugdij_nyugdij_nyugdijkorhatar_nyugdijkalkulator_szavazas.jpg

  A felmérés során a blog követői 8,3%-a gondolta úgy, hogy az ígéretek komolyak, csak a konkrétumokra várnak, 18,8% nem túl bizakodó, 43,8% szerint az ígéretek csak üres szavak, illetve Önöknek a 29,2%-a egyáltalán nem követi az ígéreteket amíg nem tényként kerül be a hírekbe.
  Emellett kaptunk egy olyan visszajelzést is, melyben az a felvetés érkezett, hogy az ígéret igazságalapja a felvető személy kilététől nagymértékben függhet.

  Ezen adatok ismeretében kijelenthetjük, hogy Nyugdíj-blog követőinek nagy része, szkeptikusak és nem túl bizakodóak a most zajló nyugdíj-csatákat  illetően.
Azonban alig kevesebb mint 10%-uktól pozitív visszajelzés érkezett, ami számomra igazán meglepő, mégis megnyugtató, hogy vannak akik nem aggodalmakkal és fenntartással kezelik a megjelenő híreket.

  Ezúton, mégegyszer szeretnénk megköszönni Önöknek, hogy részt vettek a felmérésben és válaszukkal segítették a munkánkat!

Köszönjük a figyelmet!

Írta: Horváth Orsolya Rita

Nyugdíjkalkulátor: Válaszoljon 7 egyszerű kérdésre és megtudja mennyi lesz a nyugdíja!

Megdöbbentő nyugdíj titkok!

 Segítsen, hogy a magyar lakosság felvilágosult legyen a pénzügyeiben!
Kérjük, ossza meg bejegyzésünket Facebook oldalán!

Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

http://nyugdij-nyugdij.blog.hu/api/trackback/id/tr4812580139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.