Üdvözöljük Magyarország leglátogatottabb nyugdíj blog oldalán. Segítünk Önnek eligazodni a nyugdíj világában!

Nyugdíj, nyugdíjkorhatár, nyugdíjkalkulátor

Nyugdíj: hoppá, már 11%!

2017. június 15. - Nyugdíj Orsolya

  Valószínűleg sohasem gondolta volna, hogy már 11%-os ez az érték. De mi köze ennek a nyugdíjhoz?

nyugdij_nyugdij_nyugdijkorhatar_nyugdijkalkulator_latogatottsag.jpg

  Bár az oldalt látogatók nagy többsége Magyarországról követte a bejegyzéseinket, szép számban akadtak olyanok is akik Németországból, az  Egyesült Királyságból vagy éppen Szlovákiából kísérték figyelemmel a friss híreket.
 
  A nyugdíj blog olvasottság százalékos eloszlása a diagramon látható módon alakult. Magyarországról 89%, Németországból 2,32%, az Egyesült Királyságból 1,68%, Ausztriából 1,43%, az Egyesült Államokból 0,83%, Svájcból 0,47%, Romániából 0,43%, Hollandiából 0,29%, Szlovákiából 0,25% illetve nem meghatározott bejelentkezési országból 0,26% volt az olvasóközösségük összetétele.

  Bár az itthoni számoknak csak töredéke a nemzetközi olvasottság, mégis rendkívül fontos és biztató, hogy egyfajta pozitív visszajelzésként ezeket az adatokat el tudjuk tenni. Ami nem csak a munkákról ad visszajelzést, hanem arról is, hogy a nem Magyarországon élőket is foglalkoztatja a nyugdíj kérdése, ugyanúgy kíváncsiak a friss hírekre és rendszeres tájékoztatást szeretnének kapni a nyugdíjhelyzet alakulásáról.

  Kedves hazai és nemzetközi Olvasóink igényeit szem előtt tartva, ezentúl is igyekszünk mindig friss és pontos tájékoztatást adni a nyugdíj világában történtekről!

Köszönjük a figyelmet!

Írta: Horváth Orsolya Rita

Nyugdíjkalkulátor: Válaszoljon 7 egyszerű kérdésre és megtudja mennyi lesz a nyugdíja!

Megdöbbentő nyugdíj titkok!

 Segítsen, hogy a magyar lakosság felvilágosult legyen a pénzügyeiben!
Kérjük, ossza meg bejegyzésünket Facebook oldalán!

Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

http://nyugdij-nyugdij.blog.hu/api/trackback/id/tr5212589571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.