Üdvözöljük Magyarország leglátogatottabb nyugdíj blog oldalán. Segítünk Önnek eligazodni a nyugdíj világában!

Nyugdíj, nyugdíjkorhatár, nyugdíjkalkulátor

Nyugdíj: Az Önök igazságáért!

2017. október 26. - Nyugdíj Orsolya

  Mi történhetett? Mi ez a hirtelen változás? Meglepőbbnél meglepő hírek kaptak szárnya a nyugdíj világában! Erről Önnek is tudnia kell!

nyugdij_nyugdij_nyugdijkorhatar_nyugdijkalkulator_igaz.jpg

 "A nyugdíjasok iránti elkötelezettséget nem választási ígéretekkel, különböző fórumokon, vagy ötpárti egyeztetéseken kell megfogalmazni, hanem tettekkel kell bizonyítani."(1) Hangzott el a napokban ez a nagy érvényű igazság, melyre mindenki felkapja a fejét aki olvassa. 
Először furcsállva nézzük, ízlelgetjük az elhangzottakat, majd elgondolkodunk rajta, hogy mi történhetett, mi ez a hirtelen változás? 

  Elsőként a novemberi prémiumok híre, majd azoknak a konkretizálása törte meg a csendet, most pedig egy igen meggyőző és hangzatos felszólalással, miszerint a nyugdíjasok elismerését tettekkel kell bizonyítani (pl. NŐK40 program) törtek be a köztudatba. 
Véleményem szerint, ebben nem lehet kifogásolni valót találni, hiszen Önök, akik rendszeresen informálódnak a nyugdíj hírekről, már számtalanszor hangsúlyozták azt a véleményt, hogy elegük van a puszta ígérgetésekből, konkrét tettekre kíváncsiak csak! 

  Most ha hihetünk mindannak ami az Olvasóközönség szeme elé kerül, akkor óvatosan de kijelenthetjük, hogy az Önök igazságát helyezik előtérbe és ennek nem csak most kellene így lennie, hanem mikor egy nyugdíjhoz kapcsolódó pozitívumot ígérnek, annak a megvalósítását is meg kell mutatni. 
Hiszen mindenki megérdemli, hogy egy élet munkája után még inkább megbecsült tagja lehessen a társadalomnak!

Köszönjük a figyelmet! 

Írta: Horváth Orsolya Rita

Nyugdíjkalkulátor: Válaszoljon 7 egyszerű kérdésre és megtudja mennyi lesz a nyugdíja!

7+1 NÉLKÜLÖZHETETLEN TIPP, hogy ne haljon majd éhen nyugdíjasként!

 Segítsen, hogy a magyar lakosság felvilágosult legyen a pénzügyeiben!
Kérjük, ossza meg bejegyzésünket Facebook oldalán!
Köszönjük!

Forrás:
(1) MTI.hu-Fidesz: a nyugdíjasok iránti elkötelezettséget tettekkel kell bizonyítani
http://mti.hu/Pages/news.aspx?newsid=722580&lang=hun#722580

letöltés ideje: 2017.10.26. 13:42
 

A bejegyzés trackback címe:

http://nyugdij-nyugdij.blog.hu/api/trackback/id/tr713085840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.