nyugdíj-előtakarékosság, nyugdíj-megtakarítás

Nyugdíj-nyugdíj jogi nyilatkozat

2014. november 27. - Nyugdij-nyugdij.blog.hu

  A jelen oldalon található információk és elemzések a szerző magánvéleményét tükrözik.
A jelen oldalon megjelenõ írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
 
  Bármely pénzügyi döntés meghozatala során az adott döntés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes pénzügyi döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes pénzügyi tanácsadójával!

  Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztője, készítője és szerzője kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes pénzügyi döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.

  A nyugdíj blog az általa közölt hírek, elemzések, interjúk és egyéb írások összeállítása során kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a felhasznált adatok hiteles, megbízható forrásból származzanak. Az adatok hitelességéért mindazonáltal a nyugdíj blog nem vállal felelõsséget.

  A nyugdíj blog által közölt hírek, elemzések, interjúk és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást nem tartalmaznak.

  Valamennyi, a nyugdíj blogon megjelent vélemény, elemzés az azt elkészítõ véleményét tükrözi, melyben objektív és szubjektív elemek egyaránt vannak. Az oldalon található információk csak és kizárólag tájékozató jellegűek.
  A nyugdíj blog az egyes cikkekkel, elemzésekkel vagy az azokból származó információkra és véleményekre alapított ügyletekkel kapcsolatos semmilyen kárért vagy költségért felelõsséget nem vállal.

  Szolgáltatásaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért a nyugdij-nyugdij.blog.hu nem vállal felelősséget.

süti beállítások módosítása