Üdvözöljük Magyarország leglátogatottabb nyugdíj blog oldalán. Segítünk Önnek eligazodni a nyugdíj világában!

Nyugdíj, nyugdíjkorhatár, nyugdíjkalkulátor

Nyugdíjkalkulátor

2016. augusztus 12. - Nyugdij-nyugdij.blog.hu

Nyugdíjkalkulátor: Válaszoljon 7 egyszerű kérdésre és megtudja, hogy mennyi nyugdíjra számíthat!

ujj_nyugdij_nyugdij_nyugdijkorhatar_nyugdijkalkulator.jpg

Mi a nyugdíjkalkulátor célja?

  Célom, hogy a nyugdíjkalkulátor használója, minél pontosabb képet kapjon nyugdíjas éveiről, ezáltal lehetősége legyen időben felkészülni a várható nehézségekre.

Mennyibe kerül a nyugdíjkalkulátor használata?

  Mivel az a blog célkitűzése az, hogy minél több ember éljen anyagi biztonságban nyugdíjasként, ezért teljes mértékben INGYENES a nyugdíjkalkulátor használata.

Mennyire pontos a nyugdíjkalkulátor?

  Mivel az üveggömböm, már közel öt éve szervízben van ( azt mondják alkatrészre várnak ), ezért kénytelenek vagyok nyugdíj ismeretemet latba vetni a nyugdíjkalkulátor megfelelő működéséhez.
  Viccet félretéve, természetesen én sem látok a jövőben, így csak nagyságrendileg pontos a nyugdíjkalkulátor, a közölt eredmények minden esetben magánvéleménynek minősülnek és nem hivatalos összegnek. Aki már csupán hónapokra van a nyugdíjazásától és van 3-4 órája, neki azt ajánlanám, hogy az onyf.hu honlapján található nyugdíjkalkulátort használja.
  De aki még ennél távolabb van a nyugdíjba vonulásától, annak mindenkép hasznos, mert kaphat, egy valószínűleg nem túl rózsás képet, hogy milyen nyugdíjra számíthat.
  Felhívom a szíves figyelmét, hogy a kapott eredmény semmilyen hivatkozási alapot nem jelenthet a jövőbeni nyugdíj megállapításával kapcsolatban, a nyugdíjkalkulátor nem hivatalos kalkulátor.

Milyen tényezőket vesz figyelembe a nyugdíjkalkulátor?

  A hatályos magyar törvények által meghatározott, a 1997. évi LXXXI. törvény a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló törvényben található jogszabályok a nyugdíjkalkulátor alapja. Természetesen módosító tényezőket is tartalmaz a nyugdíjkalkulátor úgymint: kor, a nyugdíjba vonulásig hátralévő évek száma, stb..

Hogyan kerül meghatározásra a várható nyugdíj összege?

  Természetesen a jövőt senki sem ismeri, ezért a kapott értékek is csupán becslések, amely
becslésekhez képest természtesen jelentős eltérések is lehetnek. A becslés 40 év szolgálati időt vesz alapul, feltételezi, hogy a jövedelem reálértéke változatlan volt és lesz is, valamint egy pesszimista bizonytalansági
százalékot is figyelembe vesz.

 Mennyire biztonságos a nyugdíjkalkulátor használata?

  A lehető legnagyobb biztonságra törekszem, mivel számomra fontos, hogy megfeleljek az adatvédelmi törvényi előírásainknak, minden nyugdíjkalkulátor használót figyelembe véve.

Milyen adatokat kér a nyugdíjkalkulátor?

  A nyugdíjkalkulátorunk elkészítésénél törkedtem arra, hogy a lehető legkevesebb kérdés feltételével juttasam a felhasználót az általa kívánt eredményhez. Csupán 7 egyszerű kérdésre kell válaszolnia a nyugdíjkalkulátor használójának.

Mennyi idő alatt ad választ a nyugdíjkalkulátor?

  Ez több mindentől is függhet: ez lehet néhány óra, de legrosszabb esetben ( leszámítva a technika ördögét) tizóennégy óra is.

Hogyan kapja meg a nyugdíjkalkulátor eredményét?

  Az ön által megadott email címre küldöm el a kalkulációt.

Milyen gyakran frissül a nyugdíjkalkulátor?

  Arra törekszem, hogy minél naprakészebb adatokkal segítsem a felhasználót, ezért törvényi változás esetében minél gyorsabban próbálom az újdonságot beépíteni a nyugdíjkalkulátorba.

Van-e bármilyen garancia a nyugdíjkalkulátor által közölt értékekre?

  Sajnos erre nincs lehetőségem, a kalkulátor által adott adatok csak és kizárólag a tájékoztatás célját szolgálják.

Milyen pénznemben számol a nyugdíjkalkulátor?

  Csak és kizárólag magyar forintban (HUF) adhatóak meg az adatok ellenkező esetben a nyugdíjkalkulátor hibásan fog számolni!

Kipróbálom a nyugdíjkalkulátort!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyugdij-nyugdij.blog.hu/api/trackback/id/tr3310406852