nyugdíj-előtakarékosság, nyugdíj-megtakarítás

VIP nyugdíj bejegyzések

2017. december 29. - Nyugdij-nyugdij.blog.hu

  Mindannyiunk múltjában vannak olyan pillanatok amiket bánunk, mert nem tettünk meg valamit vagy nem léptünk időben. Ha most nem tájékozódik, nem tesz semmit, akkor akár ez a mostani pillanat is bekerülhet sajnos ezekhez az emlékeihez. 
  Aki félvállról veszi nyugdíjas éveit akár több millió forinttól foszthatja meg magát, de több száz ezer forinttól szinte biztosan. Mert ki szeretné azt, hogy nyugdíjasként az étkező asztal előtt ülve azon kelljen gondolkodnia, hogy ebben a hónapban melyik csekket NEM fogja befizetni? 
  Most az Ön számára is itt a lehetőség, hogy valami olyat tegyen, amivel anyagilag stabilabbá teheti nyugdíjas éveit!

 Tájékozodjon MOST, hogy hogyan teremthet magának egy élhetőbb jövőt!

vip_bejegyzesek_nyugdij_nyugdij_nyugdijkorhata_nyugdijkalkulator.png


  Válassza ki mely nyugdíjkérdés érdekli és rendelje meg a bejegyzést!  Semmit sem veszíthet, mivel 14 napos pénzvisszafizetési garanciát kap

  

alapitvany_nyugdij_nyugdij_elotakarekossag_megtakaritas.jpg

 

    Minden Ön által adott 1.000 Ft-ból 100 Ft-ot a Koraszülött és Gyermek Intenzív Ellátásáért a DOTE Gyermekklinikán Alapítvány kap meg! 

  


 

Mi is az a VIP nyugdíj bejegyzés?

   Kezdjük az elején, hogy mi is az a bejegyzés. Hasonlít egy újságcikkre, de bejegyzésekkel többnyire blog oldalon, mint amilyen ez az oldal is, lehet találkozni. Tehát fogalmazhatunk úgy is, hogy egy rövid újságcikkre hasonlít a leginkább egy bejegyzés.
  A nyugdíj bejegyzés olyan írás, aminek a témája a nyugdíjjal kapcsolatos. Ezek a bejegyzések a lényegre fókuszálnak, nincs felesleges, a nyugdíj témához szorosan nem tartozó körítés, így hosszukat tekintve rendkívül rövidek, könnyen fogadhatóak, értelmezhetőek.
  Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött írtam össze azokat a nyugdíj kulcskérdéseket, amelyeket megilleti a VIP jelző használata, azaz a leginkább kiemelt fontosságú nyugdíjkérdéseket és témákat találhatja meg itt.

  Ezek a VIP nyugdíj bejegyzések, olyan égető nyugdíj kérdéseket boncolgatnak, amelyek a leginkább hasznosak és érdekfeszítőek a magyar olvasók számára.

 Mely bejegyzések közül választhat? 

  Átmenetileg nem érhető el!

Tovább

 

Tovább

 

Tovább

 

Tovább

 

Tovább

 

Tovább

 

Tovább

 

Tovább

 

Tovább

 

Tovább


Árak: 
10 db VIP bejegyzés: 1.390 Ft/db
3 és 10 db közötti VIP bejegyzés: 1.990 Ft/db
1 vagy 2 db VIP bejegyzés: 2.990 Ft/db

Gyakran Ismételt Kérdések

Általános szerződési feltételek

Rendelés menete

Tovább


Fotók: pixabay.com

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas.
Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon szakemberrel! Jogi nyilatkozat

süti beállítások módosítása