Üdvözöljük a nyugdij-nyugdij.blog.hu-n!

Nyugdíj, nyugdíjkorhatár, nyugdíjkalkulátor

VIP nyugdíj bejegyzések

2017. december 29. - Nyugdij-nyugdij.blog.hu

  Mindannyiunk múltjában vannak olyan pillanatok amiket bánunk, mert nem tettünk meg valamit vagy nem léptünk időben. Ha most nem tájékozódik, nem tesz semmit, akkor akár ez a mostani pillanat is bekerülhet sajnos ezekhez az emlékeihez. 
  Aki félvállról veszi nyugdíjas éveit akár több millió forinttól foszthatja meg magát, de több száz ezer forinttól szinte biztosan. Mert ki szeretné azt, hogy nyugdíjasként az étkező asztal előtt ülve azon kelljen gondolkodnia, hogy ebben a hónapban melyik csekket NEM fogja befizetni? 
  Most az Ön számára is itt a lehetőség, hogy valami olyat tegyen, amivel anyagilag stabilabbá teheti nyugdíjas éveit!

 Tájékozodjon MOST, hogy hogyan teremthet magának egy élhetőbb jövőt!

vip_bejegyzesek_nyugdij_nyugdij_nyugdijkorhata_nyugdijkalkulator.png


  Válassza ki mely nyugdíjkérdés érdekli és rendelje meg a bejegyzést!  Semmit sem veszíthet, mivel 14 napos pénzvisszafizetési garanciát kap

  

alapitvany_nyugdij_nyugdij_nyugdijkorhatar_nyugdijkalkulator.jpg

 

    Minden Ön által adott 1.000 Ft-ból 100 Ft-ot a Koraszülött és Gyermek Intenzív Ellátásáért a DOTE Gyermekklinikán Alapítvány kap meg! 

  


 

Mi is az a VIP nyugdíj bejegyzés?

   Kezdjük az elején, hogy mi is az a bejegyzés. Hasonlít egy újságcikkre, de bejegyzésekkel többnyire blog oldalon, mint amilyen ez az oldal is, lehet találkozni. Tehát fogalmazhatunk úgy is, hogy egy rövid újságcikkre hasonlít a leginkább egy bejegyzés.
  A nyugdíj bejegyzés olyan írás, aminek a témája a nyugdíjjal kapcsolatos. Ezek a bejegyzések a lényegre fókuszálnak, nincs felesleges, a nyugdíj témához szorosan nem tartozó körítés, így hosszukat tekintve rendkívül rövidek, könnyen fogadhatóak, értelmezhetőek.
  Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött írtam össze azokat a nyugdíj kulcskérdéseket, amelyeket megilleti a VIP jelző használata, azaz a leginkább kiemelt fontosságú nyugdíjkérdéseket és témákat találhatja meg itt.

  Ezek a VIP nyugdíj bejegyzések, olyan égető nyugdíj kérdéseket boncolgatnak, amelyek a leginkább hasznosak és érdekfeszítőek a magyar olvasók számára.

 Mely bejegyzések közül választhat? 

  5 életbe vágó szabály nyugdíj-előtakarékosság választáshoz!
  Mire kell feltétlen odafigyelnie, ha úgy döntött, hogy nem akarja alamizsnából tengetni nyugdíjas éveit? Mi alapján döntheti el, hogy az Önnek legmegfelelőbb nyugdíjcélú megtakarítást indította-e el?
Hossza: 6 oldal

Tovább

  Így bukhatja el az összes nyugdíj-megtakarítását!
  Hogyan történhet meg, hogy a nyugdíjcélra félretett pénze elúszik? Mire kell feltétlen odafigyelnie, hogy véletlen se menjen csődbe nyugdíjasként?
Hossza: 4 oldal

Tovább

  Komoly öngólt rúghat, ha nem így választ nyugdíjbiztosítást!
  Mire figyeljen feltétlen, ha nyugdíjbiztosítást válasz magának? Milyen tévutakra tévedhet, amivel komoly anyagi hátrányt szenvedhet?
Hossza: 4 oldal

Tovább

  Az Önre legveszélyesebb nyugdíjmítoszok!
  Melyek azok a nyugdíj tévhitek, amelyek erőteljesen jelen vannak a köznapi gondolkodásban? Miért veszélyesek ezek a mítoszok az Ön számára?
Hossza: 5 oldal

Tovább

  Így juthat a lehető legpontosabb nyugdíj-kalkulációhoz!
  Rengeteg weboldalt találhat, ahol kiszámolhatja a leendő nyugdíját, de vajon melyik a legpontosabb nyugdíjkalkulátor? Miért ilyen nagy a különbség a nyugdíj-kalkulációk között?
Hossza: 4 oldal

Tovább

  5 jel, hogy nyugdíjasként fel fog kopni az álla!
  Honnan tudhatja már most, hogy nyugdíjasként komoly anyagi problémái lehetnek? Melyek azok az árulkodó jelek amikre érdemes odafigyelnie, hogyha nem akar koldulni nyugdíjasként? Mit tehetünk, hogy ne legyenek anyagi gondjaink nyugdíjas éveinkben?
Hossza: 6 oldal

Tovább

  Ebbe a 3 nyugdíjcsapdába ne sétáljon bele!
  Melyik az a 3 nyugdíjcsapda amitől óvakodnia kell, mint a tűztől? Melyek azok a jelek, amelyek figyelmeztethetik, hogy rossz úton jár?
Hossza: 6 oldal

Tovább

  Hogy lehet napi 170 Ft-ból nyugdíjvagyont építeni?
  Hogyan lehet csupán napi 170 Ft-ból lenyűgöző nyugdíjvagyont építeni? Hogyan érheti el Ön is az anyagilag stabil nyugdíjas éveket?
Hossza: 5 oldal

Tovább

  Ezért ne akarjon magas hozamot nyugdíj-előtakarékosságára!
  Talán megkergültem? Miért nem javaslom senkinek sem a magas hozamokat ígérő nyugdíj-előtakarékossági megoldásokat?
Hossza: 6 oldal

Tovább

  Hogyan bizonyosodjon meg róla, hogy valódi nyugdíjszakértővel van dolga?
  Milyen jelek utalhatnak arra, hogy valódi szakemberrel beszélget? Honnan tudhatja, hogy nem-e sarlatánnal van dolga?
Hossza:4 oldal

Tovább


Árak: 
10 db VIP bejegyzés: 1.390 Ft/db
3 és 10 db közötti VIP bejegyzés: 1.990 Ft/db
1 vagy 2 db VIP bejegyzés: 2.990 Ft/db

Gyakran Ismételt Kérdések

Általános szerződési feltételek

Rendelés menete

Tovább


Fotók: pixabay.com

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas.
Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon szakemberrel! Jogi nyilatkozat